Hoppa till innehåll

Abonnemang

2024-05-14 Nu lanserar vi möjligheten att ladda billigare med laddabonnemang på försök! Försöket pågår till och med augusti och ska sedan utvärderas. Har du synpunkter maila gärna info@kvartersel.se!

Ladda billigare och enklare med våra abonnemang! Välj mellan att ladda till inköpspris eller en månatlig fast avgift. Inköpspris baseras på aktuellt spot-pris på elmarknaden och uppdateras varje timme, samt nätavgift på 1kr per kWh. Läs mer om hur vi beräknar inköpspris. På det sättet får du oftare billigare laddning på natten. Fast pris är bra för företag eller andra som vill ha förutsägbarhet och endast ett kvitto per månad. Ett tips är att kombinera abonnemang med laddkort!

För att starta ett abonnemang behöver du först ha Monta-appen och skapa ett konto där. Sen anger du bilens registreringsnummer och ditt användar-id i beställningsformuläret nedan. Användar-id hittar du i appen genom att klicka på ”Jag” sen på ditt namn för att komma till din Profil. Du kan bara använda ett abonnemang per bil. Om du vill ha ett företagsabonnemang för flera bilar, eller större ladd-pott än 400 kWh/månad kontakta oss på info@kvartersel.se.

För att avsluta, ändra abonnemang, eller hitta kvitton, gör såhär:
1. Gå till Kundportalen. Du kommer till en sida där du anger din mail som du använde när du startade abonnemanget (samma som du får kvitton till).
2. Klicka på länken i nya mailet du fått – där kan du nu ändra eller avsluta abonnemanget, samt hitta gamla kvitton.

Vill du ha företagsnamn på fakturan så kryssa i rutan ”jag köper som företag” och ange ett organisationsnummer som VAT-nummer på följande format: SE[organisationsnummer]01 alltså lägg till SE innan och 01 efter organisationsnumret, utan bindestreck.

Laddningen gäller endast på Kvartersels stationer, inte alla som använder Monta. Ingen uppsägningstid. Abonnemang-systemet är på försök och kommer utvärderas i september 2024. Vi förbehåller oss rätten att avsluta abonnemangen då om det visar sig inte passa vår affärsmodell.